Jeg kan gennem hele året købe alle de citroner, jeg vil. Den allerbedste limonade er dog den jeg laver, når jeg i marts måned høster citronerne (i år 5 stk) i mit lille orangeri. Hele året har jeg aset, maset, vandet, gødet, bestøvet og beskåret med stor opmærksomhed og når citronerne er plukket, starter det hele forfra igen.

Her er der ingen små hurtige sejre – jeg venter og venter og glæder mig til den absolutte nydelse, der kommer efter et helt års indsats. Det er syrligt, sødt og læskende som intet andet.

Sådan er nogle af vores personlige livsprojekter også. Vi kan ikke presse alt frem med vores utålmodighed, noget skal have tid til at modne og successen kommer kun ved, at vi vedholdende gøder, vander og nusser om vores indre citrontræ. Det indre træ giver heller ikke citroner, når vi bare skælder ud eller skynder på det – kun med opmærksomhed på vore indre træs behov, kan vi blomstre og give frugt.

Lyt til dit indre citrontræ, giv det hvad det har brug for og oplev den store nydelse og sejr, når det (og du) trives, blomstrer og bærer frugt. Så er det tid til livets limonade.

I mit virke som erhvervsmentor hjælper jeg mine klienter med at finde frem til deres behov som ofte bliver glemt i dagligdagens hastige løb mod næste succes. Kom forbi min konsultation og lad os finde frem til det, der skal til for, at du kan lade dit citrontræ blomstre, så du kan opleve den ultimative succes. Jeg giver et glas limonade…..